Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

Shanghai Lianhua Industrial Co., Ltd. minangka produsen penganalisis kualitas banyu ing China kanthi sejarah meh 40 taun.Jeneng merek Lianhua.Kita duwe rong basis produksi sing ana ing China.Kita ngerti manawa analisa banyu sampeyan kudu bener, mulane kita darmabakti kanggo menehi solusi lengkap sing dibutuhake supaya sampeyan yakin ing analisis sampeyan.Kanthi kekuatan riset ilmiah sing kuwat lan pengalaman akumulasi ing bidang deteksi kualitas banyu sajrone pirang-pirang taun, Lianhua wis ngrancang lan ngasilake pirang-pirang seri produk analisis banyu kanthi mandiri.kalebu:

Analisa kebutuhan oksigen kimia (COD).

Ammonia nitrogen (NH3-N) analyzer

Penganalisa Total Fosfor(TP).

Analisa kebutuhan oksigen biokimia (BOD).

Analyzer banyu multi-parameter

reaktor digital

Pengukur kekeruhan

Analisa klorin total

TSS meter

Analyzer Minyak Ultraviolet

lianhua

produk teknologi Lianhua sing digunakake digunakake ing perawatan banyu kotamadya, got kutha, pharmaceutical, petrokimia, industri cahya, coking Metallurgical, tetanèn lan breeding kehutanan, pangan, brewing, perusahaan engineering, institusi riset ilmiah, kertas, tekstil, printing lan dyeing, Manufaktur mesin. lan lapangan liyane, lan wis akeh dipuji.

lianhua1

Sajarah lan Warisan

Ing taun 1980, ngembangake cara cepet kanggo ndeteksi COD sajrone 20 menit.

Ing taun 1982, diadegaké merek Lianhua.

Ing taun 1987, metode deteksi cepet COD sing dikembangake dilebokake ing "Abstrak Kimia".

Ing 2002, lulus ISO9001: 2000 sertifikasi sistem mutu.

Ing taun 2007, metode deteksi cepet COD sing dikembangake digunakake dening Biro Lingkungan minangka standar industri China.

Ing taun 2015, metode BOD entuk sertifikat paten.

Ing 2017, entuk sertifikasi CE

Misi Kita

Nyedhiyakake peralatan deteksi banyu sing trep lan cepet

Visi Kita

Kita nggawe analisis banyu luwih apik - luwih cepet, prasaja, luwih ijo lan luwih informatif - liwat kemitraan pelanggan sing ora bisa ditandingi, ahli sing paling ngerti, lan solusi sing dipercaya lan gampang digunakake.

Jejak Global Kita

Nalika solusi lan keahlian analisis banyu Lianhua saya tambah akeh, uga jejak global kita.Asia Tenggara kuwi, Amerika Kidul, Afrika lan negara liyane.

Kulawarga Brands

Wiwit diadegaké, Lianhua wis ngalami pertumbuhan konsisten jeneng misuwur ing lapangan analyzer kualitas banyu.

Karir

We are darmabakti kanggo ngembangaken bakat associates lan setya kanggo nuwuhake lingkungan sing nyengkuyung associates kabeh budaya lan latar mburi teka bebarengan lan entuk siji goal - kanggo ngawula pelanggan kita ing saindhenging donya.