Reaktor Digital Kab

  • Intelligent multi parameter reactor 5B-1(V8) Reactor

    Reaktor multiparameter cerdas 5B-1(V8) Reaktor

    Reaktor multi-parameter cerdas jinis 5B-1 anyar nggunakake cangkang plastik rekayasa polimer, desain tampilan sing ramping lan tutup anticorrosion tahan panas lan tahan panas.Ana 3 set program lan 1 set program khusus.Indeks teknis kanthi lengkap nyukupi syarat instrumen pendukung COD nasional.Iku helper indispensable ing eksperimen.

  • Intelligent multi parameter reactor 5B-1F(V8) Reactor

    Reaktor multiparameter cerdas 5B-1F(V8) Reaktor

    Reaktor cerdas 5B-1F yaiku pangembangan paling anyar teknologi LianHua kanggo njamin keamanan proses pencernaan.Wis transparan blowout preventer.It wis 12 posisi, nggunakake bahan galvanis, anti-karat, lan nggunakake bahan insulasi panas aviation kanggo èfèktif nyegah scald suhu dhuwur.

  • Intelligent laboratory nine positions reactor LH-9A

    Laboratorium cerdas sembilan posisi reaktor LH-9A

    Reaktor multiparameter cerdas jinis LH-9A anyar nganggo cangkang plastik rekayasa polimer, desain tampilan sing ramping lan tutup anticorrosion tahan panas lan tahan panas.Wektu lan suhu bisa diatur kanthi manual miturut kabutuhan sampeyan.

  • Intelligent 25 samples multi-parameter reactor LH-25A

    Intelligent 25 sampel reaktor multi-parameter LH-25A

    LH-25A reaktor multi-parameter cerdas nganggo layar tutul definisi tinggi, cangkang plastik rekayasa polimer dhuwur, desain tampilan sing ramping.Disimpen 6 tata cara pencernaan lan 3 tata cara pencernaan adat, pratondho technical kebak ketemu utawa Selaras karo utawa ndhuwur standar nasional.Iku helper apik kanggo sampeyan ing karya eksperimen.