Produk

  • LH-PH10/20/30 PHPen tester

    LH-PH10/20/30 PHPen tester

    Penguji pH kantong ekonomis, kalibrasi 2 poin, Kompensasi Suhu Otomatis.Meter cocok kanggo ngukur pH cairan, akurasi: 0.01pH.

  • Kebutuhan oksigen biokimia BOD5 meter LH-BOD1201

    Kebutuhan oksigen biokimia BOD5 meter LH-BOD1201

    Miturut standar nasional (HJ 505-2009) Kualitas banyu - Penentuan kebutuhan oksigen biokimia sawise limang dina (BOD5) kanggo metode pengenceran lan seeding, 12 conto sapisan, metode sensing tekanan diferensial bebas merkuri sing aman lan dipercaya (metode napas) yaiku digunakake kanggo ngukur BOD ing banyu, sing rampung simulasi proses biodegradasi bahan organik ing alam.

  • Portable Multi-parameter Water Quality Analyzer LH-MUP230

    Portable Multi-parameter Water Quality Analyzer LH-MUP230

    Penganalisa kualitas banyu multi-parameter portabel LH-MUP230 generasi kaping wolu utamane digunakake ing lapangan, lan didhukung dening baterei cerdas portabel, kasus uji portabel.

  • TSS Meter Portable Kab

    TSS Meter Portable Kab

    Portable total dilereni soko tugas meter, gampang kanggo nggunakake ing kahanan lapangan.Rentang deteksi yaiku 0-750mg/L, ora ana reagen sing dibutuhake, lan asil bisa ditampilake langsung kanthi spektrofotometri.

  • Portable digital turbidity meter LH-NTU2M200

    Portable digital turbidity meter LH-NTU2M200

    LH-NTU2M200 minangka meter kekeruhan portabel.Prinsip cahya kasebar 90 ° digunakake.Panggunaan mode jalur optik anyar ngilangi pengaruh kromatisitas ing penentuan kekeruhan.Instrumen iki minangka instrumen portabel ekonomi paling anyar sing diluncurake dening perusahaan kita.Iku gampang digunakake, akurat ing pangukuran, lan arang banget biaya-efektif.Iku utamané cocok kanggo deteksi akurat saka conto banyu karo turbidity kurang.

  • Pengukur kekeruhan portabel LH-NTU2M(V11)

    Pengukur kekeruhan portabel LH-NTU2M(V11)

    LH-NTU2M (V1) minangka alat analisa kekeruhan portabel.Rentang deteksi yaiku 0-1000NTU.Ndhukung rong cara sumber daya baterei lan sumber daya njero ruangan.Cara cahya kasebar 90 ° C digunakake.Sumber cahya dual-beam digunakake kanggo deteksi banyu ngombe lan banyu sampah, tanpa reagen, lan asil langsung ditampilake.

  • Multi-parameter Water Quality Analyzer 5B-6C(V12)

    Multi-parameter Water Quality Analyzer 5B-6C(V12)

    5B-6C (V12) minangka mesin pencernaan lan kolorimetri kabeh-ing-siji.12 conto bisa dites bebarengan.Indikator deteksi kalebu COD, nitrogen amonia, fosfor total, nitrogen total, TSS, kekeruhan lan warna.

  • Spektrofotometer UV katon Multi-parameter tester kualitas banyu LH-3BA

    Spektrofotometer UV katon Multi-parameter tester kualitas banyu LH-3BA

    LH-3BA ultraviolet-katon cerdas multi-parameter instrument kualitas banyu punika instrument analisis lengkap-band cerdas dikembangaké dening perusahaan kita.Mesin iki bisa digunakake minangka penganalisis nitrogen total profesional, instrumen kualitas banyu multi-parameter profesional, lan spektrometer sing katon UV.Photometer.Fungsi sing kuat, operasi sing gampang, pangukuran sing akurat, lan layanan sing trep minangka fitur paling gedhe saka instrumen iki.

  • Penganalisis banyu multi-parameter 5B-3B (V10)

    Penganalisis banyu multi-parameter 5B-3B (V10)

    Selaras karo "HJ 924-2017 COD spektrofotometri alat ukur cepet syarat teknis lan cara testing" Kabeh item testing adhedhasar standar industri nasional: COD- "HJ/T399-2007", amonia nitrogen-"HJ535-2009", total fosfor- "GB11893-89".

  • Analyzer Kualitas Banyu Multi-parameter 5B-6C(V8)

    Analyzer Kualitas Banyu Multi-parameter 5B-6C(V8)

    5B-6C(V8) yaiku Analyzer Kualitas banyu papat-parameter generasi kaping wolu.Alat kasebut gampang digunakake, akurasi dhuwur lan fitur lengkap.Iki minangka peralatan kelas dhuwur sing dirancang dening perusahaan kanggo perusahaan emisi sumber polusi.

  • Layar Tutul Multi-parameter Water Quality Analyzer 5B-6C (V10)

    Layar Tutul Multi-parameter Water Quality Analyzer 5B-6C (V10)

    5B-6C(V10) minangka Analyzer Kualitas banyu multi-parameter kanthi layar tutul.Iki minangka reaktor lan spektrofotometer ing siji mesin, kanthi 12 posisi nyerna.

  • Reaktor multiparameter cerdas 5B-1(V8) Reaktor

    Reaktor multiparameter cerdas 5B-1(V8) Reaktor

    Reaktor multi-parameter cerdas jinis 5B-1 anyar nggunakake cangkang plastik rekayasa polimer, desain tampilan sing ramping lan tutup anticorrosion tahan panas lan tahan panas.Ana 3 set program lan 1 set program khusus.Indeks teknis kanthi lengkap nyukupi syarat instrumen pendukung COD nasional.Iku helper indispensable ing eksperimen.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2