Intelligent COD Rapid Tester 5B-3C(V8)

Katrangan singkat:

Iki dirancang lan diprodhuksi miturut "Kualitas banyu-Penentuan kebutuhan oksigen kimia-Cepet pencernaan-Spectrophotometric metode".Bisa nguji nilai COD ing banyu sajrone 20 menit.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Iki dirancang lan diprodhuksi miturut "Kualitas banyu-Penentuan kebutuhan oksigen kimia-Cepet pencernaan-Spectrophotometric metode".Bisa nguji nilai COD ing banyu sajrone 20 menit.

Karakteristik fungsional

1.Tes cepet lan akurat babagan kebutuhan oksigen kimia (COD) ing banyu permukaan, banyu sing diklaim, banyu limbah kotamadya lan banyu limbah industri.
2.Sistem optik dual independen nduweni kaluwihan maca langsung, akurasi dhuwur, umur layanan dawa lan luwih stabil.
3. Layar LCD warna 3,5 inci, petunjuk operasi sing dimanungani, gampang digunakake.
4. Fungsi kalibrasi mandhiri instrumen bisa diitung lan disimpen miturut sampel standar, tanpa produksi kurva manual.
5. Mode tampilan font gedhe lan cilik bebas ngalih, nuduhake data sing luwih cetha lan paramèter sing luwih rinci.
6.Bisa ngirim data saiki lan kabeh data sajarah sing disimpen menyang komputer, lan ndhukung transmisi USB lan transmisi nirkabel infra merah.(milih)
7.Ndhukung loro cuvette colorimetric lan tabung colorimetric.
8.Printer bisa nyithak data saiki lan kabeh data historis sing disimpen.
9. Dilengkapi reagen bahan bakar profesional, prosedur kerjane suda banget, pangukuran luwih gampang lan asil luwih akurat.
10. Instrumen kasebut nggunakake kasus non-logam sing dirancang dhewe.Mesin iku ayu lan loman.
11. Ndhukung panyimpenan data historis rolas ewu (tanggal, wektu, paramèter, asil pangukuran).

Parameter teknis

Item

COD kisaran dhuwur

COD kisaran murah

Range

20-10000mg/L (bab)

2-150mg/L(bab)

Akurasi

COD <50mg/L, akurasi≤±5%
COD> 50mg/L, akurasi≤±3%

≤±5%

watesan deteksi

0,1 mg/L

0,1 mg/L

Wektu tekad

20 min

20 min

Repeatability

≤±5%

Urip lampu

100 ewu jam

Stabilitas optik

≤±0,005A/20min

Interferensi anti-klorin

<1000mg/L ora ana pengaruh;<100000mg/L Opsional

Metode kolorimetri

Kuvet/tabung

Panyimpenan data

12000

Data kurva

180

Mode tampilan

LCD (Resolusi 320*240)

Antarmuka komunikasi

USB / Infar-abang (opsional)

sumber daya

220V

Kaluwihan

Asil ing 20 menit
Printer sing dibangun
Dawane gelombang ganda (420nm, 610nm), ndeteksi conto konsentrasi dhuwur lan rendah
Konsentrasi ditampilake langsung tanpa pitungan
Kurang konsumsi reagen, nyuda polusi
Operasi prasaja, ora nggunakake profesional
Bisa nyedhiyakake reagen bubuk, pengiriman sing trep, rega murah
Bisa milih 9/12/16/25 posisi digester

Aplikasi

Pabrik pengolahan limbah, biro pemantauan, perusahaan perawatan lingkungan, pabrik kimia, pabrik farmasi, pabrik tekstil, laboratorium universitas, pabrik panganan lan minuman, lsp.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita