Hubungi Kita

Shanghai Lianhua Industrial Co., Ltd.

Yen ana produk sing cocog karo panjaluk sampeyan, hubungi kita.Kita manawa pitakon utawa syarat sampeyan bakal entuk perhatian kanthi cepet, produk berkualitas tinggi, rega preferensial lan barang murah.Sincerely welcome kanca kabeh ndonya kanggo nelpon utawa teka kanggo ngunjungi, kanggo ngrembug kerjasama kanggo masa depan sing luwih apik!

Linkedin:https://www.linkedin.com/company/lianhua-industrial-co-ltd/

Contact1

alamat

203, Gedung 61, Taman Hongcao, No.421, Jalan Hongcao, Distrik Xuhui, Shanghai, China

Telpon

0086-021-62718961
0086-021-62718969

jam

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm
Setu, Minggu: Tutup

Peta

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita