It is important for wastewater treatment plants to measure Biochemical Oxygen Demand (BOD) to quantify the potential for effluent water to deplete the oxygen in the receiving stream.

BOD Analyzer

Penting kanggo pabrik pengolahan banyu limbah kanggo ngukur Permintaan Oksigen Biokimia (BOD) kanggo ngitung potensial banyu efluen kanggo nyuda oksigen ing aliran panampa.
The 5B-3F (V10) COD tester is a type of economical quick tester designed for small business users. The design concept of this instrument is “simple”, simple function, simple operation, simple understanding.

Penganalisa COD

Tester COD 5B-3F (V10) minangka jinis tester cepet ekonomis sing dirancang kanggo pangguna bisnis cilik.Konsep desain instrumen iki "prasaja", fungsi prasaja, operasi prasaja, pangerten prasaja.

PRODUK TERBARU KAMI

BABAGAN AWAKE DHEWE

Shanghai Lianhua Industrial Co., Ltd. minangka produsen penganalisis kualitas banyu ing China kanthi sejarah meh 40 taun.Jeneng merek Lianhua.Kita duwe rong basis produksi sing ana ing China.Kita ngerti manawa analisa banyu sampeyan kudu bener, mulane kita darmabakti kanggo menehi solusi lengkap sing dibutuhake supaya sampeyan yakin ing analisis sampeyan.

SUBSCRIBE