BOD Analyzer

  • Kebutuhan oksigen biokimia BOD5 meter LH-BOD1201

    Kebutuhan oksigen biokimia BOD5 meter LH-BOD1201

    Miturut standar nasional (HJ 505-2009) Kualitas banyu - Penentuan kebutuhan oksigen biokimia sawise limang dina (BOD5) kanggo metode pengenceran lan seeding, 12 conto sapisan, metode sensing tekanan diferensial bebas merkuri sing aman lan dipercaya (metode napas) yaiku digunakake kanggo ngukur BOD ing banyu, sing rampung simulasi proses biodegradasi bahan organik ing alam.

  • Analisa BOD laboratorium ndhukung asil 30 dina LH-BOD601

    Analisa BOD laboratorium ndhukung asil 30 dina LH-BOD601

    Lianhua duwe macem-macem sistem panjaluk oksigen biokimia (BOD) sing paling cocog karo kabutuhan laboratorium sampeyan.Kanthi fungsi lan tampilan sing beda, Lianhua bisa nggawe solusi BOD sing cocog kanggo laboratorium sampeyan.Sistem analisis BOD LIANHUA kuwat, gampang dioperasikake, pangukuran gedhe, lan menehi asil sing akurat sing tahan uji wektu.

  • Metode Manometrik BOD5 analyzer LH-BOD601SL

    Metode Manometrik BOD5 analyzer LH-BOD601SL

    Iki minangka penganalisa BOD5, nggunakake metode prabédan tekanan bebas merkuri, ora ana polusi merkuri, lan data kasebut akurat lan dipercaya.Kang digunakake digunakake kanggo testing banyu.

  • BOD instrument metode manometrik LH-BOD601L

    BOD instrument metode manometrik LH-BOD601L

    Penting kanggo pabrik pengolahan banyu limbah kanggo ngukur Permintaan Oksigen Biokimia (BOD) kanggo ngitung potensial banyu efluen kanggo nyuda oksigen ing aliran panampa.Yen ora dikontrol, banyu limbah sing dibuwang bisa ngrampok aliran oksigen iki lan duweni pengaruh negatif sing signifikan marang lingkungan.Ngukur BOD dibutuhake minangka bagean saka ijin pembuangan lingkungan lan minangka parameter penting kanggo ngevaluasi efektifitas operasi perawatan banyu limbah.