Pengukur kekeruhan portabel LH-NTU2M(V11)

Katrangan singkat:

LH-NTU2M (V1) minangka alat analisa kekeruhan portabel.Rentang deteksi yaiku 0-1000NTU.Ndhukung rong cara sumber daya baterei lan sumber daya njero ruangan.Cara cahya kasebar 90 ° C digunakake.Sumber cahya dual-beam digunakake kanggo deteksi banyu ngombe lan banyu sampah, tanpa reagen, lan asil ditampilake langsung.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

LH-NTU2M (V1) minangka alat analisa kekeruhan portabel.Rentang deteksi yaiku 0-1000NTU.Ndhukung rong cara sumber daya baterei lan sumber daya njero ruangan.Cara cahya kasebar 90 ° C digunakake.Sumber cahya dual-beam digunakake kanggo deteksi banyu ngombe lan banyu sampah, tanpa reagen, lan asil ditampilake langsung.

Fungsi

1.Ngilangi interferensi kromatisitas kanthi nggunakake metode hamburan 90, dawa gelombang ganda.
2.Kanthi kurva standar sing dibangun, asil sampel kekeruhan bisa diwaca langsung.
3.Chip pangolahan mikrokomputer, kisaran (0 ~ 10, 10 ~ 100100 ~ 1000) NTU bisa diuripake kanthi otomatis, lan pangguna uga bisa milih sawetara miturut konsentrasi kekeruhan sampel banyu kanthi manual.
4.Bisa digunakake kanggo ngukur sampel banyu kekeruhan kurang, medium lan dhuwur saka 0-1000NTU langsung.
5.Tampilake wektu lan tanggal ing instrumen.
6.Piranti kasebut nduweni kualitas apik, entheng lan portabel, luwih cocok kanggo operasi lapangan.
7.Pangguna bisa milih rong jinis mode sumber daya: sumber daya baterei utawa adaptor.

Parameter teknis

jeneng produk Pengukur turbidity portabel
model LH-NTU2M(V11)
Metode 90 metode scattering
Range 0-1000NTU
Resolusi 0.01 NTU
Aakurasi ≤±5%(± 2% FS
Ngirit data 5000 pcs
Pengukuran dening Pipa 25 mm Kab
Wwolung 0,55 kg
Siki (224×108×78) mm
Print Kanthi printer sensitif suhu portebel
Ngunggah data konektor USB

Kaluwihan

Entuk asil ing wektu sing cendhak
Ora perlu reagen
Konsentrasi ditampilake langsung tanpa pitungan
Operasi prasaja, ora nggunakake profesional
90 ° C cahya kasebar Metode
Balok kaping pindho

Aplikasi

Banyu ngombe, banyu kali, Pabrik Pengolahan Limbah, Biro Pemantauan, Perusahaan Pengolahan Lingkungan, Pabrik Kimia, Pabrik Farmasi, Pabrik Tekstil, Laboratorium Universitas, Pabrik Pangan lan Minuman, lsp.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita