Turbidity Meter

  • Portable turbidity meter LH-NTU2M(V11)

    Pengukur kekeruhan portabel LH-NTU2M(V11)

    LH-NTU2M (V1) minangka alat analisa kekeruhan portabel.Rentang deteksi yaiku 0-1000NTU.Ndhukung rong cara sumber daya baterei lan sumber daya njero ruangan.Cara cahya kasebar 90 ° C digunakake.Sumber cahya dual-beam digunakake kanggo deteksi banyu ngombe lan banyu sampah, tanpa reagen, lan asil ditampilake langsung.

  • Portable digital turbidity meter LH-NTU2M200

    Portable digital turbidity meter LH-NTU2M200

    LH-NTU2M200 minangka pengukur turbiditas portabel.Prinsip cahya kasebar 90 ° digunakake.Panggunaan mode jalur optik anyar ngilangi pengaruh kromatisitas ing penentuan kekeruhan.Instrumen iki minangka instrumen portabel ekonomi paling anyar sing diluncurake dening perusahaan kita.Iku gampang digunakake, akurat ing pangukuran, lan arang banget biaya-efektif.Iku utamané cocok kanggo deteksi akurat saka conto banyu karo turbidity kurang.