Spektrofotometer UV katon Multi-parameter tester kualitas banyu LH-3BA

Katrangan singkat:

LH-3BA ultraviolet-katon cerdas multi-parameter banyu instrument kualitas punika instrument analisis full-band cerdas dikembangaké dening perusahaan kita.Mesin iki bisa digunakake minangka penganalisis nitrogen total profesional, instrumen kualitas banyu multi-parameter profesional, lan spektrometer sing katon UV.Photometer.Fungsi sing kuat, operasi sing gampang, pangukuran sing akurat, lan layanan sing trep minangka fitur paling gedhe saka instrumen iki.


Detail Produk

Tag produk

LH-3BA
LH-3BA1

Pambuka produk

LH-3BA ultraviolet-katon cerdas multi-parameter banyu instrument kualitas punika instrument analisis full-band cerdas dikembangaké dening perusahaan kita.Mesin iki bisa digunakake minangka penganalisis nitrogen total profesional, instrumen kualitas banyu multi-parameter profesional, lan spektrometer sing katon UV.Photometer.Fungsi sing kuat, operasi sing gampang, pangukuran sing akurat, lan layanan sing trep minangka fitur paling gedhe saka instrumen iki.Nduwe akurasi pangukuran sing dhuwur, asil pangukuran sing dipercaya, sawetara pangukuran sing amba, lan tampilan antarmuka basa Inggris sing lengkap.Bisa digunakake kanthi akeh ing industri, administrasi kotamadya, perlindungan lingkungan, tes kualitas banyu Laboratorium ing bidang pendidikan, riset ilmiah, kontrol penyakit, lsp.

Fitur

1.Instrumen kasebut duwe 48 jinis kurva sing wis diprogram, 26 bisa langsung diwaca konsentrasi, kalebu parameter kayata COD, logam abot lan nutrisi.
2. Bisa digunakake minangka penganalisa nitrogen total profesional, kanthi otomatis ngoper dawa gelombang sinar ultraviolet, keterulangan dawa gelombang sing luwih apik, asil pangukuran sing luwih tepat, lan maca konsentrasi langsung.
3. Sistem navigasi menu intuisi lan layar tutul warna 5.6-inci nggawe operasi gampang lan katon.
4. Kanthi fungsi panyimpenan data, bisa nyimpen 4.500 set data lan bisa dideleng kanthi bebas.
6.Dilengkapi bahan konsumsi lan reagen profesional sing lengkap, langkah kerja saya suda, lan pangukuran luwih gampang lan akurat.
7. 218 kurva disimpen ing memori, kalebu 160 kurva standar lan 58 kurva mundur, sing bisa diowahi lan disimpen dhewe.
8.Instrumen kasebut nduweni fungsi kalibrasi sing diwenehake dhewe, sing bisa ngetung lan nyimpen kurva adhedhasar conto standar, tanpa perlu nggawe kurva kanthi manual.
9. Dilengkapi karo printer, sing bisa nyithak data saiki lan data historis sing disimpen.
10. Dilengkapi antarmuka USB, sing bisa nransfer data sejarah sing disimpen menyang komputer.

Parameter teknis

Model instrumen LH-3BA
Rentang dawa gelombang 190-800nm
Pangulangan dawa gelombang <0.6nm
Kesalahan transmisi ± 1,5%
Cahya kesasar <0,1%
Panyimpenan data 4.500
Antarmuka operasi Tampilan Inggris lengkap
Port komunikasi data antarmuka USB
Dibangun ing program COD Amonia nitrogen Total fosfor Total nitrogen
Range 2-10000mg/L
(bab)
0.05-80mg/L (bab) 0.002-7,5 mg/L (bab) 0-80 mg/L
(bab)
Akurasi pangukuran COD> 50mg/L, ≤± 5% ≤±5% ≤±5% ≤±5%
watesan deteksi 0,1 mg/L 0,01 mg/L 0,001 mg/L 0.1 NTU
Wektu tekad 20 min 10 ~ 15 min 35 ~ 50 min 1 min
Repeatability ≤±5% ≤±5% ≤±5% ≤±5%
Stabilitas optik ≤±0,001A/10min
Metode kolorimetri Tabung colorimetric, kuvet
Data kurva 218
Antarmuka komunikasi USB
Program liyane Kekeruhan, Kroma, Indeks Permanganat Hazen, Wesi, Kromium Heksavalen, Kromium Total, Seng, tembaga, nikel, Nitrit Nitrogen, Sisa klorin, lsp

Kaluwihan

Entuk asil ing wektu sing cendhak
Printer termal sing dibangun ing
Layar tutul
Kurang konsumsi reagen, nyuda polusi
Operasi prasaja, ora nggunakake profesional
Konsentrasi ditampilake langsung tanpa pitungan
Iki minangka spektrofotometer uv vis, lan uga analisa banyu cerdas kanthi program sing dibangun.

Aplikasi

Pabrik pengolahan limbah, biro pemantauan, perusahaan perawatan lingkungan, pabrik kimia, pabrik farmasi, pabrik tekstil, laboratorium universitas, pabrik panganan lan minuman, lsp.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita