Analisa BOD laboratorium ndhukung asil 30 dina LH-BOD601

Katrangan singkat:

Lianhua duwe macem-macem sistem panjaluk oksigen biokimia (BOD) sing paling cocog karo kabutuhan laboratorium sampeyan.Kanthi fungsi lan tampilan sing beda, Lianhua bisa nggawe solusi BOD sing cocog kanggo laboratorium sampeyan.Sistem analisis BOD LIANHUA kuat, gampang dioperasikake, pangukuran gedhe, lan menehi asil akurat sing tahan uji wektu.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Lianhua duwe macem-macem sistem panjaluk oksigen biokimia (BOD) sing paling cocog karo kabutuhan laboratorium sampeyan.Kanthi fungsi lan tampilan sing beda, Lianhua bisa nggawe solusi BOD sing cocog kanggo laboratorium sampeyan.Sistem analisis BOD LIANHUA kuat, gampang dioperasikake, pangukuran gedhe, lan menehi asil akurat sing tahan uji wektu.

Penganalisa BOD LH-BOD601 kanggo tes Permintaan Oksigen Biokimia (BOD) mbantu pabrik pengolahan banyu limbah entuk pangukuran BOD sing paling optimal nalika ngidini efisiensi operasional sing dhuwur.Iki digunakake cara manometrik, bisa ndhukung wektu testing 1-30 dina.

Karakteristik fungsional

1. Ndhukung kanggo nyoba 1-6 conto banyu ing wektu sing padha.
2.Periode budaya bisa diatur miturut panjaluk, bisa milih 1-30 dina.
3. Rentang pangukuran gedhe 0-4000mg/L.
4. Printer termal sing dibangun, data cetak saben dina kanthi otomatis.
5.Layar tampilan LCD HC, nilai sampel kanthi warna sing beda, intuisi lan cetha.
6.Nduwe pluralitas mode aduk (batch, terus-terusan), ndawakake umur layanan instrumen.
7.Data panyimpenan kapasitas gedhe, sampeyan bisa ndeleng data 20 taun.
8. Ndhukung botol BOD, sensor BOD, bar aduk, cangkir reagen, rak botol, reagen, lsp.

Parameter teknis

Jeneng instrument

Instrumen Permintaan Oksigen Biokimia (BOD).

Model instrumen

LH-BOD601

Range pangukuran

0-4000mg/L

Kesalahan pangukuran

±5%

Interval rekaman

6 menit - 3 jam / wektu

Dawane siklus

1-30 dina

Ngukur jumlah

6

Volume botol kultur

580ml

Panyimpenan data

20 taun

Komunikasi

Transmisi USB, transmisi infra merah (opsional)

Suhu kultur

20±1

daya kerja

110-230V 50-60HZ

daya dirating

24W

Kaluwihan

Jembar ukuran 0-4000 mg/L
Printer termal sing dibangun ing
Analisis data sing cerdas
Ora ana reagen sing mbutuhake tes sampel banyu rutin

Aplikasi

Pabrik pengolahan limbah, biro pemantauan, perusahaan perawatan lingkungan, pabrik kimia, pabrik farmasi, pabrik tekstil, laboratorium universitas, pabrik panganan lan minuman, lsp.

FAQ

1. Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
Kita minangka pabrik.
2. MOQ?
Kita ora duwe watesan MOQ, sampeyan bisa order jumlah sing dikarepake.
Yen sampeyan butuh spesifikasi, logo, packing, lsp, rembugan karo kita.
3. Bisa nambah logo ing mesin?
Ya, OEM kasedhiya kanggo kita.
4. Kepiye carane bisa entuk layanan sawise?
Kita bakal ngirim suku cadang kanthi gratis yen masalah sing disebabake dening kita.
Yen masalah digawe wong, kita uga ngirim suku cadang, nanging sampeyan kudu mbayar.
5. Apa sampeyan duwe prosedur inspeksi kanggo mesin kasebut?
100% mriksa dhewe sadurunge packing
6. Tanggal pangiriman?
5-15 dina
7. Cara Pembayaran?
L/C at sight, T/T, Kartu kredit, paypal
8. Pengiriman?
a.Pengalaman Internasional: DHL/TNT/FEDEX/UPS (Kanggo sampel)
b.Miturut udhara (Kanggo pesenan sampel.)
c.Miturut segara (15-45days), pelabuhan loading: Shanghai
d.Miturut logistik domestik kanggo forwarder Panjenengan.(2-3 dina)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita