Penganalisis banyu multi-parameter 5B-3B (V10)

Katrangan singkat:

Patuh karo "HJ 924-2017 COD spektrofotometri kanthi syarat teknis lan metode tes" Kabeh item tes adhedhasar standar industri nasional: COD- "HJ/T399-2007", amonia nitrogen-"HJ535-2009", total fosfor- "GB11893-89".


Detail Produk

Tag produk

5B-3B (V10)
5B-3B (V10)1

Pambuka produk

Selaras karo "HJ 924-2017 COD spektrofotometri alat ukur cepet syarat teknis lan metode pengujian" Kabeh item tes adhedhasar standar industri nasional: COD- "HJ/T399-2007", amonia nitrogen-"HJ535-2009", total fosfor- "GB11893-89".

Fitur

1. Bisa nguji babagan 50 pratondho, kayata kabutuhan oksigen kimia (COD), nitrogen amonia, total fosfor, total nitrogen, klorin gratis lan total klorin, padhet tersuspensi, kroma (seri warna platinum-kobalt), kekeruhan, logam abot, polutan organik lan polusi anorganik.Sawetara indikator kayata obyek, maca konsentrasi langsung.
2. Kurva memori: 228 kurva disimpen ing memori, kalebu 165 kurva standar lan 63 kurva regresi.Kurva sing cocog bisa diarani yen perlu.
3. Panyimpenan data: 12.000 data pangukuran bisa disimpen kanthi akurat (saben informasi data kalebu tanggal tes, wektu tes, tes 1, parameter instrumen jam, asil tes).
4.Transmisi data: bisa ngirim data saiki lan kabeh data sajarah sing disimpen menyang komputer, ndhukung transmisi USB, transmisi nirkabel infra merah (opsional).
5.Suhu pancet cerdas: daya pencernaan kanthi otomatis diatur kanthi jumlah beban kanggo ngerteni kontrol suhu konstan sing cerdas kanthi proteksi tundha lan fungsi liyane.
6. Fungsi kalibrasi: Instrumen kasebut nduweni fungsi kalibrasi dhewe, sing bisa ngetung lan nyimpen kurva adhedhasar sampel standar, tanpa perlu nggawe kurva kanthi manual.
7.Printer internal: Printer piranti sing dibangun ing piranti bisa nyithak data saiki lan kabeh data historis sing disimpen.

Parameter teknis

Indikator COD Amonia nitrogen Total fosfor Total nitrogen kekeruhan
jangkoan (2~10000) mg/L (0-160)mg/L (0~100) mg/L (0~100) mg/L (0.5~400) NTU
Akurasi ≤±5% ±5% ±5% ±5% ±2% watesan deteksi: 0,1NTU
Anti kloringangguan Anti kloringangguan:[CL-]<1000 mg/L oragangguan;[CL-]<4000 mg/L (opsional)       Metode tes: Metode spektrofotometri Formazine
Kurva qty
228 pcs Panyimpenan data 12000 pcs tampilan Layar tutul LCD gedhe
Tes Dhukungan cuvette lan tabung printer Printer termal Transmisi data USB utawa transmisi infra merah
Digester  
Kisaran suhu (45~190) wektujangkoan 1 menit ~ 10 jam Akurasi wektu 0,2 detik / jam
Suhuakurasi asil <±2 Homogenitas suhu 2 Akurasi wektu Digest ≤±2%

Lingkungan Operasi
Suhu sekitar: (5~40) ℃
Kelembapan sekitar: asor relatif ≤85% (ora ana kondensasi)

Indikator liyane (ora ana reagen kimia standar ing paket)
Analisis Kroma, TSS, Indeks Permanganat, Nitrogen Nitrat, Nitrit Nitrogen, Klorin bebas dan klorin total, Fosfat, Sulfat, Fluorida, Sulfida, Sianida, Besi, Kromium heksavalen, Total kromium, Seng, Tembaga, Nikel, Timbal, Kadmium, Mangan, Perak, Antimon, Aniline, Nitrobenzene, Volatile phenol, Formaldehyde, Trace arsenic, Boron, Mercury, surfaktan anionik, Total Arsenic Analysis, Ozone Analysis, Chlorine dioxide.

Kaluwihan

Entuk asil ing wektu sing cendhak
Konsentrasi ditampilake langsung tanpa pitungan
Kurang konsumsi reagen, nyuda polusi
Operasi prasaja, ora nggunakake profesional
Bisa nyedhiyakake reagen bubuk, pengiriman sing trep, rega murah
Bisa milih 9/12/16/25 posisi digester

Aplikasi

Pabrik pengolahan limbah, biro pemantauan, perusahaan perawatan lingkungan, pabrik kimia, pabrik farmasi, pabrik tekstil, laboratorium universitas, pabrik panganan lan minuman, lsp.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita