Multi-parameter Water Quality Analyzer 5B-6C(V12)

Katrangan singkat:

5B-6C (V12) minangka mesin pencernaan lan kolorimetri kabeh-ing-siji.12 conto bisa diuji sekaligus.Indikator deteksi kalebu COD, nitrogen amonia, fosfor total, nitrogen total, TSS, kekeruhan lan warna.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

5B-6C (V12) minangka mesin pencernaan lan kolorimetri kabeh-ing-siji.12 conto bisa diuji sekaligus.Indikator deteksi kalebu COD, nitrogen amonia, fosfor total, nitrogen total, TSS, kekeruhan lan warna.

Karakteristik fungsional

1. Tes kasebut cocog karo standar.
2. Sistem non-interferensi jalur multi-cahaya, kanggo COD / NH3-N / TP / TN / TSS / Kekeruhan / Warna, Ndhukung rong cara kolorimetri: colorimetric piring lan colorimetric tabung.
3.Mesin pencernaan lan colorimetric kabeh-ing-siji.
4.Layar tutul werna 5.6-inch.
5. Instrumen kasebut nduweni fungsi kalibrasi dhewe, ora perlu nggawe kurva kanthi manual.
6. Waca konsentrasi langsung, asil pangukuran sing luwih akurat lan stabil.
7.Transmisi data, antarmuka USB.
8. Bisa nyimpen 16.000 set data.
9. Ngadopsi cangkang cetakan desain paten.

Parameter teknis

jeneng Multi-parameter Water Quality Analyzer
Model 5B-6C(V12)
Item COD Ammonia Nitrogen Total fosfor Total nitrogen TSS Kekeruhan warna
Range pangukuran 0-10000mg/L
(bab)
0-160 mg/L
(bab)
0-100 mg/L
(bab)
0-100 mg/L
(bab)
0-1000mg/L 0-250NTU 0-500
Hazen
Akurasi COD<50mg/L,≤±8% COD>50mg/L,≤±5% ≤±5% ≤±5 ≤±5 ≤±5 ≤±5 ≤±5
Repeatability ≤±3
Proses 12 bêsik
Layar tampilan Layar tutul 5,6 inci
Stabilitas optik <0,005A/20 mnt
Interferensi anti klorin [Cl-]1000 mg/L
[Cl-]4000 mg/L
(Opsional)
Suhu pencernaan 165 ℃ ± 0,5 ℃ 120 ℃ ± 0,5 ℃ 122 ℃ ± 0,5 ℃
Wektu pencernaan 10 min 30 min 40 min  
Metode kolorimetri Tube/Kuvet
Panyimpenan data 16000
Nomer kurva 210 pcs
Transmisi data USB
voltase dirating AC 220 V

Kaluwihan

Entuk asil ing wektu sing cendhak
Printer termal sing dibangun ing
Konsentrasi ditampilake langsung tanpa pitungan
Kurang konsumsi reagen, nyuda polusi
Operasi prasaja, ora nggunakake profesional
Layar tutul
Iki minangka mesin pencernaan lan colorimetric kabeh-ing-siji

Aplikasi

Pabrik pengolahan limbah, biro pemantauan, perusahaan perawatan lingkungan, pabrik kimia, pabrik farmasi, pabrik tekstil, laboratorium universitas, pabrik panganan lan minuman, lsp.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita