Multi-parameter Water Quality Analyzer 5B-6C(V8)

Katrangan singkat:

5B-6C(V8) yaiku Analyzer Kualitas banyu papat-parameter generasi kaping wolu.Alat kasebut gampang digunakake, akurasi dhuwur lan fitur lengkap.Iki minangka peralatan kelas dhuwur sing dirancang dening perusahaan kanggo perusahaan emisi sumber polusi.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

5B-6C(V8) yaiku Analyzer Kualitas banyu papat-parameter generasi kaping wolu.Alat kasebut gampang digunakake, akurasi dhuwur lan fitur lengkap.Iki minangka peralatan kelas dhuwur sing dirancang dening perusahaan kanggo perusahaan emisi sumber polusi.

Karakteristik fungsional

1. Bisa nemtokake COD, Amonia Nitrogen, Total Fosfor lan Turbidity.
2.Setel sistem kolorimetri, sistem pencernaan lan sistem wektu dadi siji.
3.LCD warna definisi dhuwur, operasi manungsa lan gampang digunakake.
4. Analisis data cerdas, analisis data sekilas.
5.Bisa ngganti ukuran font, tampilan data luwih cetha, lan paramèter luwih rinci.
6. Tutup protèktif tahan panas sing diimpor, njamin safety lan linuwih eksperimen.
7.Urip sumber cahya 100 ewu jam.
8. Ndhuwur bolongan pencernaan, wis jampel aviation, pangayoman lapisan, èfèktif bisa nyegah scald.
9.Ndhukung rong cara cuvette colorimetric lan tabung colorimetric.
10.Tampilan layar LCD warna lan konsentrasi maca langsung.

Parameter teknis

Jeneng instrument

Multi-parameter Water Quality Analyzer

Model instrumen

5B-6C(V8)

Item tes

COD

Ammonia Nitrogen

Total fosfor

Kekeruhan

Ruang lingkup tes

5-5000 mg/L

(bab)

0.02-30 mg/L

(bab)

0.002-10 mg/L

(bab)

0.5-400NTU

Testing akurasi

COD<50mg/L,≤±10COD> 50mg/L, ≤± 5

≤±10

≤±5

≤±5

Min garis tes

0,1 mg/L

0,01 mg/L

0,001 mg/L

0.1 NTU

Wektu tes

20 min

1015 min

3550 min

1 min

Proses batch

12 bêsik

20 pcs

12 bêsik

Ora winates

Repeatability

≤±5

≤±5

≤±5

≤±5

Urip sumber cahya

100 ewu jam

Stabilitas optik

≤0.001A / 10 menit

Interferensi anti klorin

[Cl-]1000 mg/L

[Cl-]4000 mg/L

(Opsional)

Suhu pencernaan

165 ℃ ± 0,5 ℃

120 ℃ ± 0,5 ℃

Wektu pencernaan

10 min

30 min

Metode kolorimetri

Tube/Kuvet

Tube/Kuvet

Tube/Kuvet

Kuvet

Panyimpenan data

12 ewu

Nomer kurva

56 bêsik

Transmisi data

USB/Infrared (Opsional)

Layar tampilan

LCD Warna (Resolusi 320 X 240)

voltase dirating

AC 220 V

Ngalih wektu

3 pc

3 pc

3 pc

Kaluwihan

Entuk asil ing wektu sing cendhak
Printer termal sing dibangun ing
Konsentrasi ditampilake langsung tanpa pitungan
Kurang konsumsi reagen, nyuda polusi
Operasi prasaja, ora nggunakake profesional
Bisa nyedhiyakake reagen bubuk, pengiriman sing trep, rega murah
Iki minangka mesin pencernaan lan colorimetric kabeh-ing-siji

Aplikasi

Pabrik pengolahan limbah, biro pemantauan, perusahaan perawatan lingkungan, pabrik kimia, pabrik farmasi, pabrik tekstil, laboratorium universitas, pabrik panganan lan minuman, lsp.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita